У горах відпочити і свіжих сил набратися!

Зима в Карпатах – це не тільки незмінна традиція, але й прекрасна можливість покинути цивілізацію на пару днів та відпочити від міської суєти і відновити здоров’я. Гірський готель «Карпатські полонини», розташований на вершині гори Цюхів (939,4 м н.р.м.), в оточенні незайманої природи і на віддаленні  від цивілізації – це місце, де Ви опиняєтеся подалі від буденних проблем наодинці з природою.

Кожен з нас завжди мріє повернутися в казку, і перебуваючи в оточенні букового лісу та незайманої природи, легко ковзаючи по льоду по освітленій Карпатськими зірками доріжці, ми відчуваємо себе героями тих невідомих часів. А як чудово з друзями спорядитися ключками і шайбою, і згадати улюблену гру дитинства – хокей, та й ще не де-небудь, а на вершині гори Цюхів  939,4 м!

Цієї зими ми пропонуємо Вам катання на гірських лижах і сноубордах, катання на ковзанах і гру в хокей по гірському озеру, прогулянки на бігових лижах по буковому лісі.

А під час кінних прогулянок на свіжому повітрі Ви насолодитеся красою величних гір, наповните свої легені ароматами букових і смерекових дерев.

Прогулянки на конях по зимовому лісі

Красу ландшафту, в який гармонійно вписані будинки готелю «Карпатські полонини», важко описати словами. Зі засніжених заметів визирають акуратні дерев’яні котеджі, та з віконця визирає іскорка каміну.

На території готелю розташовані:

  • 7 дерев’яних котеджів;
  • сучасний міні-готель з 5-ма номерами;
  • кафе;
  • сауна;
  • 2 озера
  • фермерське господарство (кози, корови, кури, кролики);
  • стайня з 5 кіньми;
  • дитячий майданчик та ігрова кімната;
  • ігровий зал з тенісом і більярдом;
  • майстерня народних ремесел (гончарство, кузня, столярня);прокат спорядження (гірські й бігові лижі, сноуборди, ковзани, ключки, снігоступи);
  • підйомник бугельний (280 м)

Доїхати до готелю можна кількома способами: поїздом до станції Стрий Львівської області або Трускавця55, або Львова. Вас біля вагону зустріне трансфер готелю і привезе прямо до «Карпатських полонин», або Ви можете доїхати місцевим маршрутним транспортом до розташованих поруч сіл Орів або Нижня Стинава. А решту шляху (підйом в гору) подолати транспортом готелю по гірській, лісовій дорозі, якою може проїхати тільки автомобіль-позашляховик або повнопривідний автомобіль.

Також доїхати до готелю Ви можете своїм автомобілем, піднятися по гірській дорозі, якщо він у Вас не відповідає цим характеристикам, можна залишити його в селі Орів (в гаражі або у дворі) і решту гірську частину шляху також подолати позашляховиком готелю.

І ось ми опиняємося на вершині гори, над усіма містами, навколо – гори, ліси, полонини, де тепер ми можемо провести наш відпочинок, почерпнути нових сил і вражень.

Затишні і комфортні дерев’яні котеджі

Номери в котеджах – затишні, оброблені деревом, оснащені всім необхідним для комфортабельного відпочинку. На території готелю є своє фермерське господарство і можна поласувати місцевими і дуже смачними сирами, м’яким сиром, сметаною, кефіром.

Взагалі, здорове харчування в готелі «Карпатські полонини» зведено в культ – тут запропонують традиційні та фірмові українські страви, трав’яні чаї, домашню випічку, ягоди, а також страви з грибів, які, до речі, можна збирати самим відпочиваючим.

Щоранку до готелю привозять мінеральну воду Нафтусю з села Орів, яка застосовується для очищення організму, сприяє виведенню піску і каменів з жовчного міхура, а також відновлює функції печінки.

Відпочиваючим, які віддають перевагу більш активному відпочинку, теж нудьгувати не доведеться – гірські і бігові лижі, сноуборди, катання на ковзанах, хокей, верхова їзда. Можна зайнятися стрільбою з лука, пограти в пейнтбол в буковому лісі,  більярд і настільний теніс.

Активний відпочинок круглий рік! Гірські і бігові лижі, сноуборди, катання на ковзанах, хокей, верхова їзда. А також стрільба з лука, пейнтбол, мотузкове містечко.

Відпочинок з дітьми на лоні природи в «Карпатських полонинах» – чудова можливість побачити справжню сільську фермупокататися на конях верхи або в кареті, а також відвідати майстерню народних ремесел, де дітвора повчиться гончарного мистецтва або роботі по дереву і зможе створити сувенір своїми руками на пам’ять від Карпатських гір.

Сімейний відпочинок в горах об’єднує і дарує багато нових вражень!

Відчувши приплив нових сил,  натхненні, Ви повертаєтеся до світу міського життя підкорювати нові вершини.